Dieta și vedeta

Sportul şi dieta. Adevărul şi miturile!

Fie că vrei să slăbești, să te tonifiezi sau pur și simplu vrei să-ți oferi o stare de spirit mai bună, sportul şi dieta sunt esenţiale. Cel mai probabil ai fost invadat cu “îndemnuri” în ceea ce privește rutina procesului de slăbire. De cele mai multe ori, cei care se află în situația unui exces de greutate, caută să ia decizii pripite și să se încânte cu privire la “trucurile minune” care te scapă frenetic de kilogramele în plus.

Citește mai mult

Vrei să începi o dietă? Ce e bine să știi înainte de a pierde kilogramele în exces

Înainte de a începe o dietă ne punem unele întrebări. Cum am ajuns în această situaţie? Stres, obezitate, depresie, care cauză a fost prima? 

Citește mai mult

Dieta mediteraneeană, o alimentaţie perfectă pentru o viață sănătoasă

Dieta mediteraneeană este considerată mai degrabă un stil de viață, o dietă ideală pentru o viaţă sănătoasă. O alimentație echilibrată și mișcarea fizică regulată par a fi elemente-cheie pentru sănătate, iar studiile au arătat că dieta mediteraneeană reduce riscul de boli cardiovasculare și ajută la prevenirea unor tipuri de cancer.

Citește mai mult

Cele mai bune metode de motivare pentru a slăbi

Dacă vrei să duci un regim de slăbit la capăt este foarte important să iei în considerare partea psihologică, determinarea, ceea ce te motivează să pierzi kilograme.

Citește mai mult

Vreau să slăbesc! 7 întrebări esenţiale despre dieta ta

O listă de întrebări o să te clarifice cu privire la cauzele, motivațiile și dorințele tale legate de dietă, de un stil de viaţă sănătos şi de un proces normal de slăbire.

Citește mai mult

Vedete care s-au îngrăşat şi secretele care le-au ajutat să slăbească

De multe ori, actriţele sunt nevoite să renunţe la siluetele de vis şi să se îngraşe pentru a se potrivi anumitor roluri, dar misterul este cum reuşesc ulterior să slăbească atât de repede? 

Citește mai mult