136bpm crede ca si tine in rezultate. Investeste impreuna cu noi incredere, energie si timp pentru a te redescoperi. Corpul tau poate face orice, daca mintea e antrenata sa-si depaseasca limitele. Motivatia este esentiala in atingerea obiectivelor. Iti suntem alaturi, mai ales cand e dificil si intampini obstacole. Impreuna le putem depasi. Te vom invata sa nu renunti cand e greu si te vom sustine sa faci mereu saltul inainte. Stabilim cu tine standarde masurabile si cu fiecare antrenament mai urcam o treapta, pas cu pas, pana la obtinerea rezultatelor dorite. Nu facem minuni peste noapte, dar ceea ce facem iti va schimba stilul de viata, pentru totdeauna.

Da. In primele 7 zile de la crearea contului ai acces nelimitat in aplicatie. Daca platforma noastra te convinge prin calitatea antrenamentelor, informatii, servicii, ai optiunea sa-ti continui contra cost impreuna cu noi antrenamentele.

Rezultatele apar in cel mai scurt timp, daca te mobilizezi si participi activ si constant la antrenament, urmand si un plan alimentar echilibrat.

Cu noi te poti antrena oricand, oriunde pentru ca ai acces 24h/7zile la contul tau.

Da, te poti antrena oriunde pentru ca nu ai nevoie de echipamente profesionale de fitness. Ai nevoie doar de o vestimentatie potrivita, care sa nu-ti limiteze mobilitatea. Optional, anumite exercitii necesita echipamente usoare: gantere, elastice, saltea.

Da, ne poti contacta oricand, urmand sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil, atat prin email, cat si telefonic/whatsapp.

Da, antrenamentul este personalizat. Aplicatia contine o fisa pe care trebuie sa o completezi si in functie de raspunsurile tale filtram si alegem doar exercitiile care nu-ti creeaza probleme.

Aplicatia este conceputa sa raspunda nevoilor tuturor utilizatorilor. Pentru a ne apropia de tine si a ne cunoaste, este necesar sa ne ajuti raspunzandu-ne la cateva intrebari simple. Acest lucru va facilita si crearea unui antrenament eficient.

136bpm este o platforma de sport care te ajuta sa ai un consum caloric mai mare, urmare a efortului depus in antrenamente, indiferent de gradul de dificultate ales. Noi iti oferim si reguli generale de nutritie care pe langa antrenament te vor ajuta sa ajungi la rezultatele propuse.