Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii FARO WAY SPORT S.R.L.  si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

FARO WAY SPORT S.R.L., cu sediul în Jud. Ilfov, Sat. Tamasi, BLD. PLATANILOR, NR. 44, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2741/2019, avand cod unic de inregistrare 41298916, capital social 200 lei, adresa de posta electronica: [email protected],  este societatea care comercializeaza produsele si serviciile on-line existente pe site-ul 136bpm.ro.

 

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul 136bpm.ro.

Vizitator - orice persoana care acceseaza site-ul 136bpm.ro, indiferent de motiv.

Utilizator - persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre FARO WAY SPORT S.R.L.  (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FARO WAY SPORT S.R.L.  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre FARO WAY SPORT S.R.L.  prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de FARO WAY SPORT S.R.L.  intr-o anumita perioada.
  • Cont - sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre FARO WAY SPORT S.R.L.  si client, prin care acesta transmite Societatii FARO WAY SPORT S.R.L.  intentia sa de a achizitiona produse sau servicii prin intermediul site-ului 136bpm.ro.

Client - persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului 136bpm.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date cu caracter personal - informatiile pe care FARO WAY SPORT SRL sau o terta parte autorizata le colecteaza de la dumneavoastra, pe baza carora puteti  sa va creati un cont de utilizator, sa achizionati sau sa  va abonati la oricare dintre produsele sau serviciile oferite.  Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul, dar mai pot include si alte informatii. Datele dvs cu caracter personal vor fi folosite in conformitate cu Politica de confidentialitate a siteului, (astfel cum va fi modificata uneori), pe care o gasiti la pagina web: https://136bpm.ro/politica-de-confidentialitate. Prin accesarea siteului/serviciilor oferite  va exprimati acordul ca acceptati Politica de Confidentialitate.

 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, inseamna ca nu veti putea accesa sau utiliza site-ul.

FARO WAY SPORT S.R.L.  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, fara notificare prealabila,  continutul Termenilor si Conditiilor si a prezentului site. In aceasta situatie, FARO WAY SPORT S.R.L.  va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentulor Termeni si Conditii care devin obligatorii pentru acesta.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii FARO WAY SPORT S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre 136bpm.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de FARO WAY SPORT S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

Site-ul si serviciile pe care le ofera promovează activitatea fizică, nutriția sau bunăstarea generală  au doar scop informativ și nu sunt un substitut al sfaturilor sau serviciilor medicale sau în scopuri de diagnostic sau tratament. Înainte de a vă desfășura orice activitate fizică sau de a aduce modificări dietei sau stilului dvs. de viață, vă sugerăm să solicitați sfaturi de la profesionistul dvs. relevant din domeniul sănătății. Utilizarea oricarei informatii de pe acest site si a serviciiilor oferite pe site se face pe riscul dvs.

FARO WAY SPORT S.R.L.  isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

FARO WAY SPORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, FARO WAY SPORT S.R.L.  nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga FARO WAY SPORT S.R.L.  la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, FARO WAY SPORT S.R.L.  isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului 136bpm.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Societatii FARO WAY SPORT S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul FARO WAY SPORT S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin dobandirea calitatii de utilizator,  vi se acordă o licență limitată, personală, netransferabilă, nesublicentiabila, revocabilă pentru a accesa site-ul nostru și, în conformitate cu tipul de abonament pe care l-ati ales,  sa utilizați site-ul.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul 136bpm.ro, sunteti obligat sa:

1) confirmați că aveți vârsta de 18 ani sau mai mare si ca  aveți deplină putere, capacitate și autoritate pentru a accepta Termenii si conditiile de utilizare a siteului;

2) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

3) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, FARO WAY SPORT S.R.L.  are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

SUSPENDAREA SI INCHIDEREA CONTULUI DE UTILIZATOR

Site-ul 136bpm  va avea dreptul sa suspende accesul la contul de utilizator sau inchida contul de Utilizator, oricand, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, inclusiv in cazul incalcarii oricarei dintre prevederile prezentelor Termeni si Conditii.

Clientul este singurul responsabil pentru închiderea corectă a oricărui cont de utilizator sau pentru rezilierea oricărui acord de abonament pe care l-a contractat,  dacă nu mai doreste să plăteasca sau să utilizeze abonamentele, produsele sau serviciile oferite. Notificarea scrisă de reziliere trebuie trimisă de catre Client cu cel puțin 24 de ore înainte de data reînnoirii tipului de abonament contractat,  iar o astfel de reziliere devine efectivă la sfârșitul termenului actual de abonament.

Clientul are posibilitatea să îşi anuleze subscripţia, din cont, apăsând butonul anulează subscripţia. După data începerii perioadei de abonament sau după reînnoirea abonamentului contractat nu mai este posibilă anularea abonamentului pe perioada deja plătită şi returnarea sumelor achitate.

În orice caz, ca urmare a rezilierii acordului de abonament, veți avea acces la servicii până la sfârșitul termenului actual de abonament.

 

LEGATURI

Site-ul 136bpm.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Accesul sau utilizarea acestor funcții va fi supus termenilor, acordurilor și condițiilor aplicabile acestora, inclusiv politicilor terților („Politicile”). Raspunderea pentru aceste site-uri si continutul si legalitatea acestora o poarta in intregime proprietarii acestora.  De asemenea tranzactiile dvs. cu aceste terte parti se desfasoara exclusiv intre dvs si tertele parti.

FARO WAY SPORT S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri, inclusiv pentru tranzactiile desfasurate pe dvs pe aceste siteuri.

 

PARTENERI

Despre calitatea produselor si a serviciilor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Orice produs, serviciu sau alt articol furnizat de FARO WAY SPORT S.R.L.  sau în numele acestuia este furnizat „așa cum este” și „după cum este disponibil”.

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, FARO WAY SPORT S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ.

FARO WAY SPORT S.R.L.  nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele si serviciile comercializate, orice  defăimare, calomnie, minciuni, obscenitate, pornografie sau blasfemie pe care le-ați putea întâlni. in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, FARO WAY SPORT S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul serviciilot comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

FARO WAY SPORT S.R.L.  nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

FARO WAY SPORT S.R.L.  nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

FARO WAY SPORT S.R.L.  nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

FARO WAY SPORT SRL, asociatii, administratorii, colaboratorii acestuia, agentii, reprezentantii desemnati, nu îşi asumă responsabilitatea şi nu pot fi trasi la răspundere din punct de vedere legal pentru eventualele accidentări pe care le pot suferi utilizatorii platformei 136bpm.ro in timpul antrenamentelor online. Modul de executie al antrenamentelor, capacitatea de efort a fiecăruia sau diversele accidente ce pot interveni, intră în responsabilitatea utilizatorilor. Înainte de a vă desfășura orice activitate fizică vă sugerăm să solicitați sfatul profesionistului dvs. relevant din domeniul sănătății. Cu toate acestea, pentru a veni in sprijinul utilizatorilor 136bpm.ro, astfel incat si aiba parte de cele mai bune servicii şi pentru a reduce riscul de accidentări, programul este personalizat şi ţine cont de numeroase probleme medicale ale utilizatorilor, oferindu-le astfel exact antrenamentele şi dietele de care au nevoie.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de FARO WAY SPORT S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata. FARO WAY SPORT S.R.L.  isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

PERIOADA GRATUITA DE TESTARE

Site-ul 136bpm.ro oferă o perioadă gratuită de testare a produsului/serviciilor de 3 zile calendaristice, incepand din ziua inregistrarii ca utilizator, perioada in care puteti sa testati serviciile oferite fara niciun cost. Facturarea serviciilor începe din momentul platii serviciilor sau abonamentelor contractate. Prin plata unui serviciu sau abonament utilizatorul intelege ca renunta la perioada gratuita de testare ramasa. Clientul nu are nicio obligatie de plata dupa expirarea primelor 3 zile de la inregistrarea ca utilizator in cazul in care nu a contractat sau nu doreste contractarea unui abonament sau serviciu.

Nu veți primi o notificare de la noi că perioada dvs. de testare gratuită s-a încheiat.

 

TARIFE SI MODALITATI DE PLATA CU CARDUL ONLINE

Tarifele si termenii de plata pentru acele porțiuni ale Site-ului care necesită o plata pentru accesarea acestora  sunt specificați în formularul  utilizat pentru a comanda abonamente pe Site. Prin achizitionarea unui tip de abonament si comunicarea catre FARO WAY SPORT  a datelor dvs. de card si a informatiilor asociate platii, sunteți de acord să plătiți Companiei toate taxele de abonament indicate, atat la achizitionarea unui tip de abonament, la reinniorea automata a abonamentului contractat, modificarea tipului de abonament,  precum si orice alte taxe pentru serviciile suplimentare pe care le puteți achiziționa și orice taxe aplicabile în legătură cu accesul sau utilizarea acestora si autorizati pe cale de consecinta FARO WAY SPORT SRL si pe tertul prestator de plati sa va debiteze contul in vederea efectuarii platilor corespunzatoare.

Toate plățile datorate  vor acoperi accesul sau utilizarea produsului inauntrul termenului pentru care v-ați abonat. Plățile se fac pentru intreaga perioada  prevazuta in abonamentul contractat și sunt datorate imediat în prima zi a acestora. Veți fi facturat pentru serviciile, accesul sau conținutul relevant, după caz, până când vă reziliați în mod corespunzător abonamentul (și contul de utilizator corespunzător, dacă există) sau Compania va rezilia Acordul de abonament și / sau Contul de utilizator. Rezilierea dvs.  poate intra în vigoare doar la expirarea termenului actual al unui abonament.  In orice caz, ca urmare a rezilierii acordului de abonament de catre Client, acesta va avea acces la servicii pana la sfarsitul termenului actual de abonament.

Abonamentul dvs. se va reînnoi automat, cu excepția cazului în care dvs. anulati abonamentul in cel mult 24 de ore inainte de data expirarii perioadei pentru care v-ati abonat sau noi suspendam sau inchidem contul de utilizator conform acestor Termeni. Abonamentul se va reinnoi pentru  o perioada suplimentara egala cu termenul de abonament care expiră, sub rezerva prețurilor de reînnoire prevăzute si care pot fi disponibile prin intermediul site-ului nostru. Sunteți responsabil pentru toate taxele aferente termenului dvs. inițial, precum și pentru orice termeni de reînnoire.

In cazul reiinoirii automate a abonamentului dvs., FARO WAY SPORT SRL va emite factura pentru serviciile aferente acestuia si va încerca să perceapă taxa aplicabilă  tipului de serviciu contractat cardului de credit, băncii sau serviciului de plată înregistrat și, dacă nu putem procesa plata datorată in termen de 5 zile, abonamentele, produsele sau serviciile relevante și accesul dvs. la acestea va fi imediat dezactivat.

Dacă va modificati tipul de abonament contractat (upgrade/retrogradare), cardul dvs. de credit sau alt furnizor de plăți, așa cum este indicat în informațiile din contul dvs. de utilizator, pot fi debitate imediat pentru noile taxe de abonament, astfel cum se menționează în noul dvs. contract de abonament. Orice retrogradare/upgradare a abonamentului dvs. devine efectivă la sfârșitul termenului de abonament actual și poate provoca pierderea conținutului, caracteristicilor sau capacității Contului de utilizator. Compania nu își asumă răspunderea pentru orice astfel de pierdere.

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele 136bpm.ro.

136bpm.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Stripe. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul Stripe.

După ce efectuaţi plata, veţi primi un email de confirmare automat de la operatorul de plăţi. De asemenea, dupa efectuarea platii, puteţi descarca factura din contul dumneavoastra 136bpm.ro, apasand butonul descarca factura.

Important! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Datele cardului dvs. NU sunt stocate pe serverul 136bpm.ro in niciun moment. Intregul proces de plata se realizeaza de catre compania Stripe in numele FARO WAY SPORT SRL, pe serverele Stripe.

FARO WAY SPORT SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru erorile, imposibilităţile de plată sau alte situaţii care survin în urma unor probleme pentru care băncile/operatorii de plăţi sunt responsabili.

 

RETURNAREA PRODUSELOR/SERVICIILOR

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii FARO WAY SPORT S.R.L.  retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului, respectiv de la data în care v-ați abonat la platformă prin intermediul site-ului nostru web. In calculul termenului de 14 zile calendaristice intra si perioada de 3 zile de testare gratuita.

Pentru orice servicii plătite ale site-ului, inclusiv abonamente sau alte servicii sau caracteristici disponibile numai pentru un anumit cont de utilizator, după trecerea a 14  zile de la contractare, toate vânzările sunt definitive, toate facturile datorate, iar Compania nu este obligată să faca rambursări, inclusiv pentru abonamente plătite în avans.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din O.U.G. nr. 34/2014 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A PERMITE UNEI TERTE PERSOANE SA VA ACCESEZE CONTUL DE UTILIZATOR,   DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI 136BPM.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL 136BPM.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI 136BPM.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

CERERI SI RECLAMATII

Pentru orice cereri si/sau reclamatii legate de modalitatile de plata, de executare a comenzii si orice alte informatii va puteti adresa la urmatoarele date de contact: adresa de e-mail [email protected]

 

LITIGII

Termenii si conditiile de utilizare a siteului sunt guvernati de legea din Romania.

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.

ANPC

Solutionarea litigiilor (Platforma SOL)

Platforma europeană de soluționare online a litigiilor (SOL) este pusă la dispoziție de Comisia Europeană pentru a crește siguranța și corectitudinea cumpărăturilor online, oferind acces la instrumente de calitate pentru soluționarea litigiilor. Dacă vă aflați în UE, Norvegia, Islanda sau Liechtenstein, puteți să o utilizați pentru a găsi cea mai bună soluție pentru problema pe care o aveți în calitate de consumator, pentru a discuta o soluție la problemă direct cu comerciantul sau pentru a conveni asupra unui organism de soluționare a litigiilor care să se ocupe de cazul dvs. Platforma SOL nu este asociată cu niciun comerciant. Puteți utiliza platforma SOL în toate limbile UE, precum și în islandeză și norvegiană.

 

Ultima actualizare: 25 ianuarie 2021