Cuprinde antrenamente care ajută la slăbit, tonifiere si dezvoltarea masei musculare, astfel încât să răspundă tuturor nevoilor. Programul poate fi utilizat de către oricine, indiferent de rezistența fizică la efort, iar gradul său de dificultate poate fi selectat de la nivelul “începător” la “mediu” și apoi la “avansat”, adresându-se astfel tuturor categoriilor de vârstă. Este foarte ușor de accesat de oriunde, în orice moment al zilei.

Antrenamentele sunt filmate și explicate integral astfel încât utilizatorul să lucreze în siguranță, fiind motivat să țină pasul la fiecare exercițiu, mai ales când intervine oboseala fizică. Pentru a se evita accidentările am evidențiat detaliile legate de postură și execuție în momentele cheie, iar antrenorul lucrează alături de utilizator încă de la încălzire și până la relaxare.

Platforma cuprinde secțiuni create pentru fiecare obiectiv în parte care pot fi ușor accesate.

SLĂBESC

Această secțiune cuprinde antrenamente cu exerciții preponderent cardio, care accelerează metabolismul crescând și numărul de calorii arse în antrenament, iar ritmul cardiac este mai crescut. Corpul transpiră în abundență având un consum mai mare de energie ce ne ajută la diminuarea țesutului adipos. Rezistența la efort crește considerabil, dobândind mobilitate din ce în ce mai mare în timp.

CORP TONIFIAT

În această secțiune vei găsi antrenamente create în egală măsură atât cu exerciții anaerobe, cât și exerciții de tip cardio, ritmul cardiac fiind crescut mai mult doar în anumite momente. Tonusul muscular apare în cel mai scurt timp dacă se păstrează o constantă în antrenamente, fiind vizibil prin definirea musculară mai proeminentă, iar mobilitatea si elasticitatea musculară se îmbunătățesc.

MASA MUSCULARĂ

Această secțiune cuprinde exerciții dedicate, de forță ce suprasolicită musculatura, fiind predominant anaerobe, ritmul cardiac fiind la un nivel mai scăzut comparativ cu celelalte secțiuni. Prin perseverență si alimentație corespunzătoare bazată in principal pe alimente proteice, crește atât masa musculară, cât și forța.

CONFIGUREAZĂ ANTRENAMENT

Această secțiune este dedicată celor care doresc să își personalizeze antrenamentul, alegând manual ce grupe de mușchi doresc să lucreze mai intens și ce număr de exerciții doresc să aloce fiecărei grupe musculare. Pot lucra în siguranță și cei care au o afecțiune care necesită o atenție sporită și un antrenament în care sunt contraindicate anumite mișcări sau exerciții. Utilizatorul completează în profilul personal o fișă cu afecțiuni, chiar dacă sunt temporare sau permanente, iar antrenamentul se configurează instant, fără ca exercițiile să îi agraveze problema de sănătate. Se poate reveni oricând asupra fișei personale pentru a debifa căsuța cu afecțiunea selectată anterior astfel încât din acel moment antrenamentele vor cuprinde și exerciții care antrenează și zona care a fost menajată.

Antrenamentul poate fi personalizat atât în ceea ce privește posibilitatea de a alege timpul de lucru (variante: 30, 45 si 60 de minute), cât și în ceea ce privește posibilitatea utilizatorului de a crește gradul de dificultate adăugând accesorii sportive precum gantere, săculeți de nisip, elastice, lavete, etc.

Platforma conține și o secțiune de progres, unde se poate observa evoluția pe un grafic, pe baza măsurătorilor, respectiv greutate și dimensiuni. Indicele de masa corporală - IMC este secțiunea care îți va arăta greutatea optimă corporală raportată la înălțime.

„Sportul te face puternic. Informația corectă te face să alegi întotdeauna cele mai bune soluții. 136BPM.ro există pentru ca tu să ai parte de vocea puternică care te va mobiliza să arăți aşa cum ai visat întotdeauna”.