Deja nu prea mai avem nicio scuză pentru faptul că nu facem sport, mai ales în condițiile în care 2020 ne aduce o serie de trenduri de fitness inovative, care vor reprezenta, cu siguranță, un ajutor important pentru a slăbi și pentru a fi în formă. Cum mersul la sală este o problemă pentru mulți, din cauza ritmului de viață aglomerat, este momentul ca tehnologia să intre în scenă. De la nutriție la exerciții fizice personalizate, tot mai multe aplicații de sport oferă șansa de a dezvolta de acasă sau de oriunde te-ai afla un corp armonios, completat de o minte ageră și plină de încredere.  

Clase virtuale de sport 

Pare momentul antrenorilor personali și al claselor de sport virtuale, în special datorită faptului că îți permit să te loghezi atunci când vrei. Prea multă treabă la serviciu sau o problemă personală? Aplicațiile de sport online sunt la dispoziția programului tău, asta înseamnă că faci sport atunci când ai timp.  

Aplicațiile de sport comunică între ele 

Poate părea surprinzător, dar aplicațiile de sport pot comunica între ele. Sincronizarea este un lucru foarte important, atunci când folosești diverse aplicații de sport, de exemplu una pentru jogging, alta pentru sală și una pentru nutriție. Unele dintre acestea se pot sincroniza astfel încât să îți arate exact câte calorii arzi într-o zi, indiferent de tipul de mișcare pe care îl faci. Cum să nu iubești tehnologia? 

Aplicațiile îți spun ce să mănânci

Când inteligența artificială îți stabilește programul de masă înseamnă că evoluăm într-un ritm fantastic. În acest an este de așteptat ca tehnologia să ajungă la nivelul în care o aplicație să poată să determine toleranța pe care o ai la alcool, carbohidrați, grăsimi sau cofeină. Toată analiza statistică este bazată pe un tipar al ADN-ului tău, conform menshealth.com.  

Aplicația care îți măsoară metabolismul 

O altă inovație este un dispozitiv portabil, legat la o aplicație, care îți descifrează metabolismul. Este un ajutor deosebit, în condițiile în care poți afla dacă organismul tău arde mai multe grăsimi sau mai mulți carbohidrați. Tot ce trebuie să faci este să sufli în dispozitiv și vei vedea cum este afectat metabolismul tău de ceea ce mănânci, de activitatea fizică și chiar de somn.  

Antrenorul personal poate fi și online 

Aplicațiile la care te conectezi cu un antrenor personal sunt tot mai căutate. O astfel de aplicație de sport online îți da ocazia să aplici sfaturile celor mai buni antrenori de fitness, atât în materie de exerciții fizice, cât și de nutriție. Pe lângă faptul că vei avea parte de o selecție de exerciții atent selecționate și personalizate exact pentru ceea ce ai nevoie, aceste aplicații vor reprezenta prietenul, suportul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.  

Aparatele de fitness se adaptează 

... la nevoile tale. Anumite aplicații sunt direct legate la aparatele de fitness. Acestea știu aproape totul despre tine, vârstă, kilograme, înălțime etc. În momentul în care te loghezi, programul îți spune cu ce tip de aparat vei începe să lucrezi. Poate părea ca în filme, dar la pasul următor aparatul de fitness se adaptează practic, ca un roboțel, în funcție de înălțimea și greutatea pe care o ai, astfel încât tu să stai comod și să lucrezi cu plăcere.  

Practic, viitorul este deja aici. Depinde doar de tine să-l primești cu brațele deschise.  

Program de slăbit şi sănătate - 136BPM.ro 

Vrei să slăbeşti de acasă sau de oriunde te-ai afla, dar în acelaşi timp să ai propriul tău antrenor de fitness şi de nutriţie? Vrei să nu mai pierzi timpul cu drumul până la sală şi să eviţi privirile şi sfaturile deranjante ale celor care se cred experţi? Cu o gândire altfel, deosebită faţă de celelalte proiecte de gen, 136BPM.ro este o platformă de sport dedicată celor preocupaţi de frumos şi sănătate. Acest program de slăbit şi sănătate conţine informaţii de interes pentru cei care sunt preocupaţi de propriul aspect şi de antrenamente personalizate, variate, eficiente şi moderne. Programul de slăbit şi sănătate pentru acasă sau pentru oriunde te-ai afla vizează în primul rând dezvoltarea personală prin sport, se adresează tuturor categoriile de vârstă şi este un prieten fidel şi de încredere, dar totodată şi un antrenor serios şi riguros, la doar un click distanţă în orice colţ al lumii!

Text: Mihaela Moldoveanu