Antrenorul Florin Prodana te ajută să slăbeşti de acasă

Pentru Florin Prodana sportul nu este doar un job, ci un stil de viaţă ce presupune disciplina, antrenamente zilnice, alimentaţie sănătoasă şi dezvoltare personală. Cu 20 de ani de experienţă şi rezultate remarcabile care au schimbat complet viaţa celor care i-au cerut ajutorul, Florin Prodana a decis crearea www.136BPM.ro, o platformă de sport dedicată celor preocupaţi de frumos şi sănătate. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, antrenor de fitness şi aerobic, Florin Prodana şi-a început cariera cu 20 de ani în urmă, având dorinţa de a face sport de performanţă şi de a răspândi mai departe mesajul că antrenamentele nu ne ajută doar să slăbim şi să ne menţinem în formă, ci şi să prevenim o mulţime de afecţiuni. 

Ce înseamnă proiectul www.136BPM.ro?

Din 2019, www.136BPM.ro a devenit o parte extrem de importantă a activităţii mele. Împreună cu o echipă devotată, cu multă muncă şi pasiune, am creat un proiect construit cu inima care oferă membrilor posibilitatea de a slăbi de acasă sau de oriunde s-ar afla. Înseamnă să ai propriul tău antrenor de fitness şi de nutriţie, să nu mai pierzi timpul cu drumul până la sală, totul doar la un click distanţă. Programul nostru de slăbit şi sănătate conţine informaţii de interes pentru cei care sunt preocupaţi de propriul aspect şi de antrenamente personalizate, variate, eficiente şi moderne. Vizăm în primul rând dezvoltarea personală prin sport, ne adresăm tuturor categoriile de vârstă şi suntem siguri că vom fi un prieten fidel şi de încredere, dar totodată şi un antrenor serios şi riguros.

De la ce vine numele ales, 136BPM? 

Vă spuneam că acesta este un proiect construit cu inima, de aici şi numele. După cum ştiţi, uneori, la efort, putem avea şi 136 de bătăi pe minut, dar 136 bpm reprezintă ritmul muzicii pe care o folosesc, de exemplu, la antrenamente, pentru că mă binedispune. Vreau să le transmit şi celor pe care îi antrenez aceeaşi stare de bine. 

Ce înseamnă sportul pentru tine şi ce mesaj transmiţi?

Indiferent dacă vorbim de sport de performanţă sau de întreţinere, te învaţă să îţi formezi un caracter solid, să joci după reguli şi să le respecţi. În plus, te învaţă că, indiferent dacă pierzi sau câştigi, indifferent de piedici, trebuie să ai curaj şi încredere. De fiecare dată, trebuie să o luăm de la capăt ori de câte ori este nevoie! Practic, sportul te disciplinează şi te învaţă cum este viaţa. Vreau să ofer oamenilor şansa de a fi mai frumoşi, mai sănătoşi, mai buni. 

Cum ţi-a venit ideea pentru crearea www.136bpm.ro?

Mi-am dorit mereu să ofer ceva important, care să mă reprezinte, dar să fie şi util oamenilor. Am vrut să fac acest lucru şi pentru familia mea. Cele două surori ale mele, Alina şi Dorinela, îşi doresc să facă sport, mişcare, dar programul nu le permite să vină la sală. Aşa s-a născut în mintea şi în sufletul meu proiectul www.136 bpm.ro. M-am gândit că, văzând filmuleţe cu antrenamente, articole, cu grade de dificultate diferite, adaptate nevoilor, care ajung să dea rezultate dacă sunt făcute corect, schimbarea pe care şi-o doreau va veni. Apropo de mişcare multă, îmi aduc aminte un lucru extraordinar pe care mi l-a spus un profesor odată: „Dacă mai poţi merge după multe genuflexiuni, realizate corect, trebuie să te întorci în sala de sport”. De atunci am învăţat că mai bine cu febră musculară, decât cu păreri de rău mai târziu, atunci când greutatea o ia razna! Am mai învăţat să nu mă opresc când obosesc, ci doar când termin antrenamentul. Asta le spun, la rândul meu, tuturor celor care m-au ales să le fiu antrenor personal, în sală sau în mediul online. Sunt mereu alături de cei pe care îi antrenez şi luptăm împreună pentru rezultate. Asta înseamnă pentru mine proiectul www.136bpm.ro, o platformă de sport ce conţine informaţii de interes pentru toţi cei preocupaţi de frumos, de sănătate şi de propriul aspect. Platforma www.136bpm.ro este pentru mine un stil de viaţă, pe care vreau să-l împărtăşesc cu toţi cei care-mi sunt alături şi aleg voluntar schimbarea în bine.

Poţi spune că ai un job frumos, care îţi aduce o mulţime de beneficii? 

Cu siguranţă! Sportul, mişcarea în general, îmi oferă un plus extraordinar pentru sănătatea fizică şi psihică, am energie, tonus şi mă simt foarte bine. Asta vreau şi pentru cei care vor apela la www.136bpm.ro. Pentru a fi un antrenor de succes trebuie să faci lucrurile din toată inima, trebuie să dai dovadă de pasiune, răbdare şi perseverenţă. Doar astfel vei fi apreciat pentru rezultatele obţinute. Există şi o bucurie, o satisfacţie, care le depăşeşte pe toate. Este vorba de schimbarea pe care o produci în cei pe care îi antrenezi, atunci când vezi că ajung frumoşi şi sănătoşi, după multă muncă şi pasiune.   

Cu ce este diferit www.136BPM.ro, ce aduce nou în peisajul de fitness?

Eu cred, sunt convins, că avem o altă gândire faţă de celelalte proiecte de gen. În primul rând pentru că noi vizăm în primul rând dezvoltarea personală prin sport. Vorbim de o platformă de interconexiuni de care ne dorim să vă apropiaţi şi să vă îndrăgostiţi iremediabil, iar pentru asta vrem să o facem împreună cu cei care chiar o utilizează. Ne dorim ca www.136bpm.ro să devină parte integrantă din viaţa oamenilor prin oferta de servicii, dar şi prin modalitatea de abordare. Astfel, fiecare va primi rezultatele muncii sale şi se va bucura de succes. Proiectul este încă în lucru, avem o echipă talentată care munceşte în permanenţă pentru a adăuga conţinut de calitate. Aşadar, vă invit pe toţi să luaţi parte la acest proiect minunat şi să ne menţinem, împreună, în formă.