Florin Prodana,

un antrenor - antreprenor
de succes

Un talentat şi îndrăgit antrenor de fitness, Florin Prodana este creatorul aplicaţiei de sport şi sănătate www.136bpm.ro. Florin este unul dintre profesioniştii dedicaţi care ne demonstrează, zi de zi că mișcarea, alături de alimentație, este parte integrantă a unui stil de viață sănătos. Antrenor autorizat de fitness și aerobic, Florin are o experiență de peste 20 de ani în domeniul sportiv.


Florin este un susţinător al unui stil de viaţă sănătos

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, promotor al unui stil de viaţă sănătos, Florin a creat o platformă online, unică, în acest moment, în ţara noastră, de antrenamente personalizate: 136bpm.ro. Un antrenor-antreprenor, Florin Prodana şi-a propus să dărâme bariere, să aducă ceva nou în peisajul fitnessului şi să ajute la îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor. Cu peste 60.000 de antrenamente personalizate, inclusiv din punct de vedere al selecției antrenamentelor şi ținând cont de afecțiunile medicale, platforma pune la dispoziția tuturor, simplu și rapid, o formulă de succes pentru menținerea sănătății, dar și pentru o formă fizică de invidiat.


Florin Prodana este instructor sportiv autorizat

Florin a lucrat întotdeauna din greu pentru a învăţa lucruri noi, pentru a se dezvolta şi pentru a se perfecţiona. În decursul timpului, a urmat cursuri şi studii care i-au îmbunătăţit abilităţile.

 • Jucător de fotbal

  LPS Banatul 2001-2002

  FC Extensiv Craiova – 2002-2003

  FC Rulmentul Alexandria 2003 - 2009

 • Studii

  Liceul cu Program Sportiv "Banatul" – Timişoara 2001-2002

  Liceul “Traian Demetrescu” – Craiova – profil sportiv 2002-2003

  Grup Şcolar Tehnic "Rulmentul" Alexandria – profil sportiv 2003-2005

 • Studii superioare

  Licenţă în Sport şi Educaţie Fizică. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea Ecologică 2007-2010

 • Instructor internațional

  Carnet de instfuctor sportiv - Autoritatea Nagionala pentru Sport si Tineret - Federatia Romana Sportul pentru toti

  - stagiu de formare instructor aerobic si fitness - Decembrie 2010

  - stagiu de perfectionare pentru instructor de aerobic si fitness - Februarie 2011


 • Instructor internațional

  Training Power Pump. Workshop - World Class România – Aprilie 2011


 • Antrenor personal

  Centru Studi PAF - Alfredo Petrosino – iune 2011


 • Instructor international

  CStrike Zone. 4D Fitness Movement - Enrico Olivieri– ianuarie 2011


 • Instructor international

  Kangoo Jumps. S.C Fit Jumps S.R.L - august 2011


 • Instructor international

  Profil sportiv – fotbal. Grup Şcolar Tehnic "Rulmentul" Alexandria - 2003-2005Florin a realizat necesitatea unei aplicaţii de sport personalizate

Anii de experienţă şi specializările i-au dat ocazia să înţeleagă cât de importantă este comunicarea şi cât de mare nevoie este pe piaţa de fitness din ţara noastră de o platformă online de sport şi sănătate. Astfel, i-a venit idea creării unui program extrem de ambiţios, www.136bpm.ro, dedicat tuturor celor care vor să aibă grijă de sănătatea lor. Munca a durat ani de zile, dar în final, rezultatul a fost pe măsură. O aplicaţie de sport şi sănătate, care are o mulţime de funcţii de personalizare, de la selectarea nivelului de dificultate până la selectarea afecţiunilor medicale. Aplicaţia smart se adaptează, astfel, nevoilor utilizatorului.


Florin îşi doreşte să fie alături de toţi cei care vor să facă sport

Antrenorul de fitness şi aerobic, Florin Prodana a susţinut întotdeauna că rolul sportului trebuie să fie foarte bine definit şi explicat, mişcarea fiind esenţială nu doar pentru un corp frumos, ci şi pentru o minte ageră, pentru încrederea în sine. 136bpm.ro oferă, pe lângă programe de antrenament moderne, personalizate, şi explicaţii pentru toate problemele legate de sport, de slăbit şi de mentalitate. Toate acestea online, dând posibilitate clienţilor să le folosească din confortul propriei locuinţe sau de oriunde s-ar afla. Antrenorul-antreprenor Florin Prodana a creat platforma de sport şi sănătate gândindu-se cât de mulţi oameni va ajuta pe viitor. Şi nu doar din ţara noastră, aceasta putând fi accesat din întreaga lume. Programul, extrem de complex, răspunde tuturor necesităţilor pieţei şi îi va încânta, cu siguranţă, atât pe utilizatori, cât şi pe parteneri.


Florin Prodana a apărut într-un spot al Catena

Datorită rezultatelor obţinute, antrenorul de fitness Florin Prodana a fost invitat şi a participat şi la diverse activităţi de televiziune. A realizat un spot video pentru Catena, ce a avut ca subiect beneficiile aduse de încălţămintea sport Calzamedi, material ce a fost extrem de apreciat. În plus, Florin Prodana este o prezenţă constantă în materiale video dedicate sportului şi unei vieţi sănătoase, ce sunt publicate pe www.slabsaugras.ro şi www.sensotv.ro.


Florin a participat la lansarea 136bpm.ro, în cadrul Forbes Lady

Referitor la prezenţa în media, nu putem trece cu vederea şi lansarea oficială a aplicaţiei de sport şi sănătate 136bpm.ro, ce a avut loc în cadrul unui eveniment elegant, de tradiţie, Forbes Lady 2020. Înconjurat de personalităţi de bussines din ţara noastră, Florin a prezentat pe larg programul online de fitness, explicând facilităţile şi avantajele pe care acesta le are.


136bpm.ro, încununarea activităţii lui Florin Prodana

Experienţa căpătată în televizune l-a ajutat să îşi dezvolte abilităţile şi de aici până la crearea aplicaţiei de sport şi sănătate nu a fost decât un pas. Trebuie să menţionăm că programele dezvoltate de Florin au avut întotdeauna un mare succes. Fie în grup, pentru companii sau pentru persoane fizice, fie individuale, antrenamentele de fitness create de Florin au avut rezultatele scontate, iar clienţii au fost întotdeauna foarte mulţumiţi. La fel s-a întâmplat şi cu aplicaţia de fitness 136bpm.ro. Pe site pot fi citite o sumedenie de testimoniale, reale, care atestă rezultatele remarcabile obţinute de cei care au ales platforma de sport şi sănătate pentru a slăbi, pentru a se tonifia sau pentru a-şi dezvolta masa musculară.

Aplicaţia 136bpm.ro urmăreşte dezvoltarea personală prin sport

Proiectul gândit de instructorul de fitness Florin Prodana şi de echipa sa este astfel construit încât să ofere beneficii maxime şi vizează în primul rând dezvoltarea personală prin sport. Se adresează tuturor categoriile de vârstă şi este un prieten fidel şi de încredere, dar totodată şi un antrenor serios şi riguros, care este la doar un click distanţă, în orice colţ al lumii!


Blogul creat de Florin este plin de informaţii utile

În plus, Florin a creat şi un blog care este plin de informaţii bine documentate despre nutriţie, exerciţii fizice sau noutăţi din lumea celor cred într-un stil de viaţă sănătos. Blogul este plin de articole realizate de profesionişti în domeniul sănătăţii, care, alături de aplicaţia de fitness, reprezintă cea mai bună soluţie pentru toţi cei care vor să facă sport, să slăbească, să se tonifieze sau să adopte un stil de viaţă sănătos.


Platforma de sport şi sănătate se dezvoltă în permanenţă

Pentru viitor, Florin îşi propune ca, alături de echipa sa, să continue dezvoltarea programului de sport şi sănătate, adăugând noi facilităţi care să îi ajute pe utilizatori să aibă cea mai bună experienţă posibilă, pentru că mulţumirea utilizatorilor şi rezultatele pozitive obţinute de aceştia reprezintă principiile de bază ale aplicaţiei de sport şi sănătate 136bpm.ro.

3, 2, 1 START

Tags: 136bpm, platformă online de sport şi sănătate, Florin Prodana, sport de acasă, aplicaţie de sport, program de slăbit, Forbes Lady, antrenor personal, stil de viaţă sănătos, cum slăbesc, program de fitness.