Noutăți din sport

Viitorul sună foarte bine: o aplicaţie de sport pe internet îţi va schimba viaţa

O aplicaţie de sport pe internet nu e nici moft marcă Hollywood, nici moda de moment a vedetelor de pe la noi, ci o metodă revoluționară pentru cei care se adaptează din mers schimbărilor sociale și care caută să economisească timp și bani, conștienți că mișcarea fizică și recreerea sunt vitale într-un secol 21 suprasolicitant! 

Citește mai mult

Dans sau fitness? Sau amândouă? Iată care te ajută mai mult

Odată ce mergi regulat la fitness și începi să te simți mai viguros și mai sănătos, o să vrei să ieși mai mult din casă. Acelaşi lucru se poate spune şi în cazul dansului. Se vede condiția fizică și începi să fii admirat. Și de ce nu? Ai depus efort și acum meriți să te bucuri de roadele muncii tale.

Citește mai mult

Dărâmă barierele minţii şi începe dimineaţa cu exerciţii fizice

Stilul de viaţă nesănătos poate fi combătut printr-un regim alimentar corect şi prin exerciţii fizice, iar cele de dimineaţă au un rol foarte important. Întrebarea este cum ieşim din cercul vicios în care ne aflăm. Acela care ne spune că e mai ușor să dăm iama într-un fast-food pe motiv că nu mai e timp să gătim ceva, pentru o supă avem prea multe legume de curățat și ciopârțit, suntem obosiți etc.

Citește mai mult

Este mai bine să faci sport singur sau cu un antrenor personal?

În cazul în care nu eşti încă hotărât dacă să faci sport cu un antrenor personal sau singur, noi îţi spunem că varianta unui coach care să îţi creeze antrenamente personalizate este cea mai bună.

Citește mai mult

Cele mai bune brățări fitness în 2020

Brățările fitness sunt cea mai bună alegere dacă vrei să slăbești în mod sănătos și eficient. Acestea sunt create în pas cu tehnologia modernă și au o varietate de funcții care te susțin să obții rezultatele dorite.

Citește mai mult

Viitorul este aici! Trenduri de fitness remarcabile în 2020

Deja nu prea mai avem nicio scuză pentru faptul că nu facem sport, mai ales în condițiile în care 2020 ne aduce o serie de trenduri de fitness inovative, care vor reprezenta, cu siguranță, un ajutor important pentru a slăbi și pentru a fi în formă.

Citește mai mult